Boganmeldelser

Boganmeldelser af Det som ingen ser

Juni 2017

Anmeldelse i Immun Defekt Foreningens magasin

Hvis du godt kan trænge til et mentalt hæfteplaster efter en måske meget lang rundtur i det danske sundhedsvæsen og/eller den kommunale forvaltning på vegne af dit barn eller dig selv, så kan Kasper Valentins nye bog ”DET SOM INGEN SER” varmt anbefales.
Kasper Valentin har skrevet en usædvanlig stærk og eftertænksom bog om en meget lang ”overlevelsestur” i det danske sundhedsvæsen og kommunale system. Fra at leve et helt normalt liv med helt almindelige drømme og forventninger til fremtiden, bliver han ramt af uforklarlige og invaliderende smerte, som ingen kan finde forklaringerne på.

Læs hele boganmeldelsen her – Anmeldelse af Kasper Valentins bog ‘Det som ingen ser’ i Immun Defekt Foreningens magasin


07.02.2017

6 ud af 6 stjerner af boganmelder Henrik Blunck

Kasper Valentin har med sin bog Det som ingen ser leveret et vigtigt indspark i debatten om hvordan vi behandler samfundets svageste borgere, dem med vedvarende smerter – den usynlige sygdom, som ofte misforstås fordi der ikke er samme synlige evidens som hvis man har et brækket ben, og er svøbt ind i gips.

Læs hele boganmeldelsen på http://anmeldt-bog.blogspot.dk/2017/02/kasper-valentin-det-som-ingen-ser.html


01.01.2017

Foreningen af Kroniske Smertepatienter – FAKS

Kasper Valentin har skrevet bogen ”Det som ingen ser”.
Den er udgivet på forlaget Mellemgaard i oktober 2016.

Kasper har skrevet en bog om hvordan det er at være syg i Danmark og hvilke udfordringer det har givet ham. Da jeg startede med at læse bogen tænkte jeg, ”kender han mig” for det kunne lige så godt have været min sygehistorie han havde skrevet om. Ikke at vi fejler det samme, men hvordan vores kommuner, læger, fysioterapeuter, speciallæger…. Opfatter os som smertepatienter.
Kasper har formået at sætte ord på alle de følelser der går igennem en, når man bliver syg og har smerter.
Han beskriver også hvordan det er ikke at blive troet på og få at vide at ”du er nok psykisk syg” du har slet ikke ondt.
Vi hører også om hvordan Kasper har formået at vende det hele til noget positivt og hvilket liv han lever i dag, sammen med sin familie.

Jeg er meget glad for at jeg fik lov til at læse Kaspers bog, som en af de første.

Skrevet af Janni Jørgensen – Foreningen af Kroniske Smertepatienter


14.12.2016

Dansk Fibromyalgi Forening

Det som ingen ser er en personlig beretning af Kasper Valentin. Bogen beskriver Kaspers historie, fra de første små tegn på at der er noget galt til den fuldkommen invaliderende smerte. Bogen beskriver også Kaspers møde med læger og behandler i et system, som ikke fanger kompleksiteten i Kaspers symptomer, og langsomt bliver Kasper en mand, der mister sin livskvalitet og glæde. Forskellige diagnoser, operationer og behandlingstilbud bliver gennemført og afprøvet, men det hjælper ikke. Mødet med det sociale system påvirker og mistænkeliggør Kasper yderligere, men bogen giver også en fin beskrivelse af, hvordan Kasper formår at bruge sine erfaringer til at skabe en ny arbejdsidentitet. Bogen afspejler den vrede og frustration, der opbygges, når ingen kan se, at man fejler noget og stiller spørgsmålstegn ved, om det ikke bare er indbildning, samtidigt er er det Kaspers drivkraft til at påtage sig ansvaret og insistere på, at der findes en vej ud og tilbage til livet igen, der gør, at han holder modet oppe og ikke mister lysten til livet. Læseren bliver fastholdt i Kaspers historie og oplevelser, og det er befriende at læse en bog som er faktuel, oplysende, beskrivende og som afholder sig fra at komme med lette løsninger.


08.12.2016

Lektørudtalelse

Klik her for at se udtalelse


29/11/2016 

5 ud af 5 stjerner af Eva Løven på Gucca.dk
Ærlig og brugbar fortælling

Jeg har haft stor glæde af Kaspers beretning, der er meget ærlig og ligefrem beskrevet.

Som kronisk smertepatient kunne jeg relatere til indholdet, og den er også god til pårørende, som uden følelsesmæssig forbindelse til forfatteren, måske har nemmere ved at forstå, hvad det vil sige at være usynlig syg.

Jeg kan klart anbefale bogen, som også er let læselig.


24/11/2016

5 ud af 5 stjerner af John Nielsen på Gucca.dk

Den er fantastik godt skrevet og er en meget følelse og sandfærdig historie som sætter ? Tegn ved vores sundheds- system om hvordan man kan blive behandlet når lægerne ikke kan finde ud af hvad man fejler.


03.11.2016

KAN DU SE MIG

Kasper Valentin har skrevet en fantastisk personlig beretning, hvor han beskriver hvad der sker i alle aspekter i livet , når man bliver kronisk syg og tilmed er usynlig syg.
Hvad sker der i hans relationer mellem venner, familien og hans fodboldkammerater? Kasper deler ud af de aspekter det har berørt for ham, som mand og samtidig deler han åbenhjertet sine følelser og oplevelser om at være i et forhold, om kampen for deres kærlighed og det at blive far for første gang. Kasper fortæller detaljeret om hans møde og kamp med/ mod sundhedsvæsnet. Og om alle de gange han selv måtte tage kampen op og om et sundhedsvæsen, som nok nærmere er en større fjende end selve sygdommen!